cnc Art galerija porodice Stojanović

cnc galerija porodice Stojanović

Pogledajte veliki izbor ikona koji nudimo u našoj galeriji

cnc galerija porodice Stojanović

Drveni proizvodi izradjeni u duborezu pogodni za galerijske prodaje. U ponudi imamo širok izbor maski, krstića, podmetača, satova itd

cnc galerija porodice Stojanović

Stilska ogledala u duborezu. Oplemenite vaš dom unikatnim modelom.

Pogledajte galeriju naših proizvoda

Ikone

Veliki izbor ikona izradjenih u duborezu u najkvalitetnijem drvetu. Odaberite za vaš dom iz naše široke palete ikonu sveca koga slavite. Ikone se izradjuju u više dimenzija tako da veličinu možete prilagoditi uslovima vašeg doma.

Namestaj i delovi

Unikatni delovi za nameštaj izradjeni od najkvalitetnijih sorti drveta. Možete se opredeliti za neke od već gotovih formi koje se mogu videti u ovoj galeriji ili naručiti jedinstven deo koji će biti izradjen za vas. Oplemenite svoj dom.

Ogledala

Stilska ogledala u duborezu. Oplemenite vaš dom unikatnim modelom ogledala koja ce vašem domu dati osećaj prefinjenosti i topline. U galeriji možete videti veliki broj modela koji se razlikuju kako po stilovima tako i po veličini

Galerijski proizvodi

Drveni proizvodi izradjeni u duborezu pogodni za galerijske prodaje. U ponudi imamo širok izbor maski, krstića, podmetača, satova itd. Moguća je i izrada modela po narudzbini kupca. Pošaljite nam vaše ideje i predloge.